zemin kurutma hizmeti

Zemin Kurutma Hizmeti

Zemin kurutma hizmeti firmamız tarafından üstün teknolojiye sahip farklı özelliklere ve hacimlere sahip olan her türlü zemini rahatlıkla nemden kurtarabilen yapıya sahip cihazlar ile verilmekte ve son derece başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Zemin nem kurutma hizmeti özellikle yapım aşamasında olan binalarda mutlak suretle alınması gereken bir hizmettir.

Zemin kurutma işlemin gerçekleştirilmemesi hem zeminin üzerine herhangi bir şekilde farklı uygulamaların yapılmasına olanak vermeyecek hem de zemin ilerleyen dönemlerde nemlenme, rutubetlenme ve hatta aşırı ıslak kalmaktan dolayı küflenme sorunları ile kullanılamaz durumlara gelebilmektedir.

Zemin kurutma hizmetleri firmamız aracılığı ile temin edilebilecek cihazlar ile alındığında zemin derinlemesine kurulabilmekte ve bu işlem son derece hızlı bir şekilde yapılabilmektedir.

Zemin kurutma işleminde farklı yöntemler kullanılabilmektedir.

Bu yöntemlerin başında zemine hiçbir işlem yapmadan kendi kendisine kurumasını beklemek gelmektedir.

Ancak bu yöntem kurutma anlamında hiçbir işe yaramadığı gibi daha da zemine zarar vermektedir.

Bu yöntem zemin Güneş’in sıcaklığından faydalanılarak kurtulmakta olduğundan dolayı ve Güneş’in sıcaklığı zeminin tamamına eşit bir şekilde ve eşit sıcaklıkta vurmadığı için zeminin bir kısmı kurtulmakta bir kısmı tam anlamıyla kurutulmamaktadır.

Bu durum zeminin nemli kalan kısmındaki ıslaklığın hızlı bir şekilde kurutulan kısma ilerleyerek kuruyan kısmın tam kurutulduğunun düşünüldüğü anda tekrar nemlenmesine neden olmaktadır.

Zeminin kurutulması işleminde kullanılacak yanlış yöntemler ve cihazlar zemine zarar vererek zeminin deforme olmasına neden olabilmekte ve bu durum ekstra maliyetler ve zaman kaybına neden olarak inşaatların geç tamamlanmasına neden olabilmektedir.

Zemin kurutma hizmeti vermekte olan firmamız sadece inşa halinde olan binalarda değil, kullanılmakta ve yaşanılmakta olan binalarda da bu hizmeti aynı cihazlar ile vermekte olup,

yaşam alanı olarak kullanılan binalarda meydana gelen nemlenme ve rutubetlenme olayları ile mücadele etmekte ve kısa sürede ortamda olmaması gereken fazla nemi ortamdan uzaklaştırmaktadır.

Kurutma işlemi sırasında gerek inşa haline olan binalarda gerekse de yaşam alanı olarak kullanılan binalarda kullanılan cihaz tipleri aynı olmakta birlikte sadece kurutulacak zeminin büyüklüğüne göre cihaz farklılığı olabilmektedir.

Zemin nem kurutma hizmetleri sırasında kullanılan cihazların hepsinin çalışma mantığı zemin üzerindeki nemi yoğunlaştırarak suya dönüştürmedir.

Suya dönüştürülen nem bu yöntem sayesinde cihazın deposuna hapsedilmekte ve ortamdaki nem dengesi sağlanmaktadır.

Her cihazın deposunun farklı bir iç hacmi bulunmakta olup, cihaz seçiminde bu iç hacmi göz önünde bulundurarak seçim yapmak hem kurutma sürecini kısaltacak hem de kurutmanın çok daha hızlı olmasını sağlamaktadır.

Zemin kurutma hizmeti almak için firmamız ile irtibata geçtiğinizde cihaz seçiminden kullanımına ve hatta adrese teslimine kadar pek çok konuda size destek olarak zemininizi en kısa sürede kurutmak için gerekli çalışmalar hızlı bir şekilde yapılacaktır.

Nemtek Zemin Kurutma Hizmeti

#zeminkurutmahizmeti #zeminnemkurutmahizmeti #nemtekzeminkurutmahizmeti

ZEMİN KURUTMA HİZMETİ

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.